Home
Stem
Bekijk video
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

Wie zijn de partners van de verkiezing?

levensmiddelenkrant

Levensmiddelenkrant

Levensmiddelenkrant is hét vakblad gericht op de Nederlandse supermarkt Retail. Het behandelt de actualiteiten, trends en ontwikkelingen in de branche en behandeld iedere uitgave ook een dossier waarbij er door middel van achtergrondverhalen uitgebreid aandacht wordt gegeven aan bepaalde onderwerpen.

Het vakblad richt zich op alle beslissers in de branche en heeft een ongekend hoog bereik. Dit doordat Levensmiddelenkrant kosteloos op naam verzonden naar alle supermarktondernemers, - bedrijfsleiders, filiaalhouders en natuurlijk de inkopers en commerciële directie op de hoofdkantoren. Lees meer op www.levensmiddelenkrant.nl.

levensmiddelenkrant

SyncForce

Het digitale tijdperk vereist dat merken sneller en consistenter producten kunnen lanceren in alle kanalen, online en offline. Daarnaast dwingt Europese regelgeving voedingsproducenten alle etiket informatie te centraliseren zodat deze beschikbaar is op het moment van online aankoop door de consument. De SyncForce "Product Succes Machine" (MDM+PPM+TPM) is ontworpen om het makkelijker te maken, om in een multichannel wereld, succesvol merkproducten op de markt te brengen.
Centralisatie van Master Data verzekert dat productinformatie consistent wordt uitgewisseld naar medewerkers, partners, systemen, media en datapools. Met als resultaat, hogere merkwaarde en betere verkoopresultaten.

levensmiddelenkrant

Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Onze kwalitatief hoogstaande onderzoeken leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt onze klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Heeft u een vraag? Wij hebben de oplossing. Wij zijn uw retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding.

levensmiddelenkrant

Audax Publishing

Uitgeverij Audax Publishing is gespecialiseerd in het bereiken van vrouwen. Met bekende titels als Vriendin,Weekend, Santé, Royalty en Primero worden wekelijks bijna 2 miljoen Nederlandse vrouwen bereikt. De doelstelling van Audax Publishing is dan ook om aansprekende uitgeefproducten te maken voor een grote doelgroep tegen een aantrekkelijke prijs.

levensmiddelenkrant

Clear Channel Hillenaar - Where brands meet people

Clear Channel Hillenaar is de snelst groeiende buitenreclame exploitant en biedt Abri panelen, Billboards, Reclamemasten, Schoolboards en Studi’s aan door heel Nederland. Als onderdeel van Clear Channel Outdoor, wereldleider op het gebied van innovaties in buitenreclame, weet Clear Channel Hillenaar als geen ander op maat gemaakte campagnes te verzorgen die resultaat opleveren. Of adverteerders de doelgroep lokaal of landelijk willen bereiken, duizend panelen willen inzetten of slechts één, bij Clear Channel is het allemaal mogelijk.
Clear Channel is toonaangevend op het gebied van digitale ontwikkelingen. Als eerste exploitant biedt Clear Channel een landelijk interactief netwerk aan op alle Abri panelen en indoor media. Dit biedt adverteerders de mogelijkheid tot directe interactie met de consument. Tevens kunnen adverteerders exclusief één dag eigenaar zijn van de ‘Double Digital’. Met een totaal digitaal mastoppervlak van 160m2 is dit dé unieke blikvanger langs de A5 Amsterdam.

Clear Channel Hillenaar | Geversstraat 30 | 2342 AA Oegstgeest | t. +31 (0)71 515 73 43 | www.clearchannel.nl

levensmiddelenkrant

vanhulzen•gummo•kicks

vanhulzen•gummo•kicks staat voor public relations, reclame en design. Ofwel geïntegreerde communicatie met PR als DNA. Wij helpen u om uw product in de markt te zetten. Van strategie, creatie tot en met de content voor zowel offline als online producties. Op www.hulzen.nl leest u meer over wie wij zijn en wat we doen.

levensmiddelenkrant

C2B

Marketeers opereren niet meer in B2B of B2C omgeving: Alles is C2B! Tegenwoordig kunnen we 1-op-1 met grote groepen mensen in contact komen; de vroegere droom van elke marketeer. Daarom heeft de marketeer van nu twee grote uitdagingen: hoe kan ik groepen mensen zoveel en zo intensief mogelijk betrekken. C2B is een prijswinnend marketingbureau en zorgt voor betrokkenheid en impact bij campagnes, onderzoek en social media.

levensmiddelenkrant

Magneds

Magneds is gespecialiseerd in online oplossingen voor loyalty & engagement en sales. We verhogen daarmee de ROI voor o.a. Reclamefolder, Heineken, FrieslandCampina, Mondelez en Coca-Cola Nederland. Hoe we dat doen? Door de innovatieve digitale technologie van ons platform S7 te combineren met onze creativiteit en strategie in online marketing. Bekijk onze cases op www.magneds.com.